CONDICIONS DEL CONTRACTE DE LLOGUER DE MAQUINÀRIA

 

MOTOR ALBET, S.L. informa de les condicions generals del lloguer de maquinària que utilitza per la concreta definició de responsabilitat:

 

1. Període mínim de lloguer: 1 dia

2. Forma de pagament: a concretar amb el client en el moment de reservar el lloguer de la maquinària.

3. Entregues i recollides: A les instal·lacions de MOTOR ALBET, S.L. durant l'horari laboral (de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 15 a 19.30h) i els dissabtes de 9 a 13.30h.

4. Edat mínima del titular del contracte de lloguer de maquinària (de qualsevol tipus) és de 18 anys.

5. Reserves i confirmació: Les reserves es podran fer a les oficines de MOTOR ALBET, S.L., per telèfon al 93 818 12 45, per correu electrònic a l'adreça lloguer@motoralbet.com o mitjançant el formulari de l'apartat de lloguer al web.

6. Estat de la màquina: La maquinària s'haurà de retornar en les mateixes condicions d'ús, seguretat i reglamentació que compleix al moment del lloguer.

7. Ús de tercers: si la màquina llogada és reutilitzada per alguna persona que no és la titular del contracte, no eximeix la responsabilitat al titular del contracte.

8. Responsabilitat per danys o per desaparicióde la màquina: el client, titular del contracte, és responsable dels danys ocasionats a la maquinària i de la desaparició de la mateixa.

9. Finalització del lloguer: la maquinària s'ha de retornar a les instal·lacions de MOTOR ALBET, S.L. durant l'horari laboral (de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 15 a 19.30h) i els dissabtes de 9 a 13.30h.