12 De Març · ECHO DAY

12 de març · ECHO DAY

Echo Day a Motor Albet SL

ECHO DAY 2020 A MOTOR ALBET

Aquest proper dijous 12 de març torna de nou l’Echo Day. Trobareu tota la maquinària de la marca de maquinària japonesa Echo amb un 20% de descompte.

Només el proper dijous durant tot el dia, el nostre horari habitual és de 8 del matí a 13h del migdia i de 15h a 19.30h del vespre.

Si necessiteu maquinària forestal, agrícola i per la jardineria, dijous teniu una gran oportunitat

US ESPEREM !

DESBROSSADORES

Des del manteniment d’espais verds fins al control de la més densa vegetació, les desbrossadores ECHO funcionen perfectament per a usos professionals i per a l’usuari particular exigent.

Les caixes d’engranatges d’alt parell (high-torque) et permeten entrar a través de matolls gruixuts i herba alta en una sola passada.

Millorant gradualment la reducció de les vibracions i l’ergonomia de les desbrossadores durant dècades, perquè puguis treballar més ràpidament i realitzar els treballs de manera més eficient.

 

MOTOSERRA DE PODA

Les motoserres de poda ECHO estan dissenyades per ser lleugeres, potents i versàtils.

Dissenyades per a arboristes professionals, cirurgians d’arbres i podadors, cada model és el resultat de dècades d’experiència i gran quantitat de proves en les condicions més extremes.

MOTOSERRES A BATERIA

Les motoserres de bateria ECHO estan construïdes amb els mateixos estàndards professionals que les seves companyes de gasolina.

La gamma 58v Battery Series és ideal per a agricultors i usuaris domèstics, mentre que la sèrie 50V PRO està dirigida a professionals que treballen amb les seves eines diàriament.

Les motoserres de bateria ECHO produeixen zero emissions, tenen una vibració extraordinàriament reduïda i són prou silencioses com per usar-se en àrees sensibles a l’soroll.

TALLABARDERS

Els tallabarders ECHO estan dissenyats per ser duradors, lleugers i ben equilibrats. Amb caixes d’engranatges lleugeres, ganivetes duradores i silent-blocks que redueixen les vibracions, rendiment professional amb la màxima comoditat.

Els tubs d’escapament frontals i la tecnologia de refrigeració avançada mantenen les emissions allunyades de l’usuari i eliminen el risc de danyar la tanca.

A l’elevar l’empunyadura 5 graus, trobem la posició òptima, reduint el contacte manual amb les tanques i brindant una maniobrabilitat sense obstacles mentre treballes.

Back To Top