HUSQVARNA AUTOMOWER ®
Tallar la gespa serà encara més plaent
AUTOMOWER ® CONNECT
L'aplicació per al teu robot tallagespa
Previous
Next

ROBOT TALLAGESPA HUSQVARNA AUTOMOWER

PER QUÈ TRIAR L'HUSQVARNA AUTOMOWER®?

Mantenir la gespa saludable ens pot portar molta feina. L'Husqvarna Automower® no és només un tallagespa, és un robot que fa la feina per tu, puntualment i de manera metòdica, sense que s'hagi de supervisar.

Automower Connect® (amb connexió mòbil) et permet de controlar el teu robot tallagespa Automower® a distància, i canviar els ajustos i programes des de qualsevol lloc.

Podràs controlar els moviments del teu Automower® sobre la vista de mapa, comprovar la seva ubicació actual i rebre notificacions si es produeix qualsevol canvi. A més a més, podràs localitzar el dispositiu en cas de robatori gràcies al seguiment GPS.

També és possible integrar l'Automower® amb un gran nombre de dispositius domèstics intel·ligents. Per exemple, es pot controlar per veu a través de Google Home i Alexa d'Amazon (Encara no disponible a Espanya) i utilitzar-lo en apps de IFTTT.


Bluetooth o connexió mòbil
Automower® Connect @ Home és el Bluetooth® que et permet vincular l'aplicació Automower® Connect amb el teu tallagespa. Ofereix un abast eficaç d'uns 30 metres i tots els models de Automower disposen de ella® (excepte el 105). Els models Automower® X-Line disposen d'internet mòbil incorporada, el que et permetrà controlar totes les característiques de Automower® Connect des de qualsevol lloc.

Un patró de desplaçament aleatori permet a l'Automower® arribar fins a l'últim racó del teu jardí. Pot treballar en condicions d'humitat i pluja, i en terrenys difícils, amb pendents, forats i fins i tot amb objectes a terra, com pinyes i fruites. És tan silenciós que pot funcionar de nit sense molestar a ningú.

A través de l'app del tallagespa, només en determinats models, també tindràs el control total de les seves hores de treball, per poder tenir la gespa a la teva disposició quan vulguis.

LES RESTES DE GESPA FERTILITZEN EL JARDÍ

Husqvarna Automower® talla la gespa constantment a mesura que creix. Mentre que els tallagespes convencionals solen produir retalls de diversos centímetres que després es recullen i retiren, els retalls de l'Husqvarna Automower® tenen una longitud de tan sols uns mil·límetres. Es dipositen a terra i fertilitzen la gespa.

Back To Top