HUSQVARNA AUTOMOWER ®
Tallar la gespa serà encara més plaent
AUTOMOWER ® CONNECT
L'aplicació per al teu robot tallagespa
Previous
Next

ROBOT TALLAGESPA HUSQVARNA AUTOMOWER

PER QUÈ TRIAR L'HUSQVARNA AUTOMOWER®?

Mantenir la gespa saludable ens pot portar molta feina. L'Husqvarna Automower® no és només un tallagespa, és un robot que fa la feina per tu, puntualment i de manera metòdica, sense que s'hagi de supervisar.

Automower Connect® (amb connexió mòbil) et permet de controlar el teu robot tallagespa Automower® a distància, i canviar els ajustos i programes des de qualsevol lloc.

Podràs controlar els moviments del teu Automower® sobre la vista de mapa, comprovar la seva ubicació actual i rebre notificacions si es produeix qualsevol canvi. A més a més, podràs localitzar el dispositiu en cas de robatori gràcies al seguiment GPS.

També és possible integrar l'Automower® amb un gran nombre de dispositius domèstics intel·ligents. Per exemple, es pot controlar per veu a través de Google Home i Alexa d'Amazon (Encara no disponible a Espanya) i utilitzar-lo en apps de IFTTT.


Bluetooth o connexió mòbil
Automower® Connect @ Home és el Bluetooth® que et permet vincular l'aplicació Automower® Connect amb el teu tallagespa. Ofereix un abast eficaç d'uns 30 metres i tots els models de Automower disposen de ella® (excepte el 105). Els models Automower® X-Line disposen d'internet mòbil incorporada, el que et permetrà controlar totes les característiques de Automower® Connect des de qualsevol lloc.

Si esteu interessats en un instal·lar un robot tallagespa al vostre jardí, contacteu amb nosaltres. Un tècnic especialitzat es desplaçarà sobre el terreny per decidir quin model és el més adequat per l'extensió del jardí i fer-ne la posterior instal·lació.

Un patró de desplaçament aleatori permet a l'Automower® arribar fins a l'últim racó del teu jardí. Pot treballar en condicions d'humitat i pluja, i en terrenys difícils, amb pendents, forats i fins i tot amb objectes a terra, com pinyes i fruites. És tan silenciós que pot funcionar de nit sense molestar a ningú.

A través de l'app del tallagespa, només en determinats models, també tindràs el control total de les seves hores de treball, per poder tenir la gespa a la teva disposició quan vulguis.

LES RESTES DE GESPA FERTILITZEN EL JARDÍ

Husqvarna Automower® talla la gespa constantment a mesura que creix. Mentre que els tallagespes convencionals solen produir retalls de diversos centímetres que després es recullen i retiren, els retalls de l'Husqvarna Automower® tenen una longitud de tan sols uns mil·límetres. Es dipositen a terra i fertilitzen la gespa.

Necessites ajuda? Contacta amb nosaltres i t'assessorarem

Back To Top