ROBOT TALLAGESPA HUSQVARNA AUTOMOWER

L'AUTOMOWER CELEBRA ELS 25 ANYS!
Aprofiteu l'aniversari del robot tallagespa Automower amb les ofertes de primavera Husqvarna

Mantenir la gespa saludable ens pot portar molta feina. L'Husqvarna Automower® no és només un tallagespa, és un robot que fa la feina per tu, puntualment i de manera metòdica, sense que s'hagi de supervisar.

Un patró de desplaçament aleatori permet a l'Automower® arribar fins a l'últim racó del teu jardí. Pot treballar en condicions d'humitat i pluja, i en terrenys difícils, amb pendents, forats i fins i tot amb objectes a terra, com pinyes i fruites. És tan silenciós que pot funcionar de nit sense molestar a ningú.

A través de l'app del tallagespa, només en determinats models, també tindràs el control total de les seves hores de treball, per poder tenir la gespa a la teva disposició quan vulguis.

Husqvarna Automower® talla la gespa constantment a mesura que creix. Mentre que els tallagespes convencionals solen produir retalls de diversos centímetres que després es recullen i retiren, els retalls de l'Husqvarna Automower® tenen una longitud de tan sols uns mil·límetres. Es dipositen a terra i fertilitzen la gespa.

Back To Top