KÄRCHER PROFESSIONAL
Maquinària de neteja i desinfecció per a l'ús professional o per al particular exigent
KÄRCHER BATERIA
Hidronetejadores, aspiradors i altres equips amb funcionament per bateria
PER A TASQUES PROFESSIONALS
Indicades per a les tasques derivades de l'agricultura, per granges o estables d'animals
Previous
Next

Neteja Professional Kärcher

En l'àmbit professional, la maquinària Kärcher aporta les solucions més apropiades i fiables per les tasques de neteja i desinfecció. Per a empreses industrials grans o petites, en el sector comercial, per a la restauració, l'agricultura, les granges, els estables d'animals... Kärcher sempre ofereix la solució adequada per a una neteja sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Hidronetejadores d'alta pressió amb equipament Professional, netejadores d'alta pressió o escombradores-aspiradores i una gran varietat d'equips de neteja eficaços i de baix consum.

NETEJADORES D'ALTA PRESSIÓ

HIDRONETEJADORES D'ALTA PRESSIÓ

Gamma superior d'aigua calenta: eficaç en l'ús prolongat diari. Per al sector de l'automòbil, l'agricultura, la construcció o les empreses de transport, la gamma superior mòbil aporta màxima potència allà on, en cas contrari, s'hauria de treballar de forma estacionària.

FREGADORES I FREGADORES - ASPIRADORES

Amb les fregadores-aspiradores de Kärcher, els teus sòls quedaran higiènicament nets i tindran un blanc lluent. Per a uns terres brillants. Equips multiusos i professionals per realitzar tot tipus de tasques de neteja de forma especialment rendible i estalviant temps.

Gamma compacta d'aigua freda I calenta

Per a una neteja ràpida i profunda. Equips lleugers i potents: els equips de neteja multiús de la gamma compacta convencen per la seva pressió, cabal i vida útil.

KÄRCHER HDS 6/14 CX

Potent netejadora d’alta pressió amb aigua calenta de la gamma compacta HDS de Kärcher: gràcies a l’exclusiu sistema eco!efficiency, la HDS 6/14 CX uneix un funcionament rendible i respectuós amb el medi ambient.

Maneig intuïtiu amb un sol botó, rodes de grans dimensions i rodet de direcció per una excel·lent mobilitat, xassís resistent amb dipòsits integrats per a combustible i detergent.

KÄRCHER HD 5/15 C

Manejable, mòbil i polivalent: la hidronetejadora d’alta pressió amb aigua freda KÄRCHER HD 5/15 C per un servei tan en vertical com en horitzontal.

Amb emmagatzematge d’accessoris, culata de llautó d’alta qualitat, que li atorga durabilitat, i descàrrega de pressió automàtica.

KÄRCHER bateria HD 4/11 C Bp

Netejadora d’aigua a pressió amb funcionament per bateries apta per a aplicacions professionals. Compta amb equipaments d’alta qualitat com la culata de llautó, una descàrrega automàtica de pressió i un sofisticat emmagatzematge d’accessoris.

La pistola d’alta pressió EASY!Force, aprofita la força de retrocés a alta pressió per neutralitzar la força de retenció, mentre els acoblaments ràpids EASY!Lock possibiliten un maneig cinc vegades més ràpid en comparació amb les unions roscades convencionals sense perdre robustesa ni longevitat.

KÄRCHER BATERIA NT 22/1 Ap Bp L

Aspirador en sec i humit a bateria, dissenyat per aspirar líquids, brutícia gruixuda i pols fina, convenç amb la seva elevada potència d’aspiració. L’equip està dissenyat per funcionar amb les potents bateries Kärcher Battery Power +.

Les dimensions compactes i el baix pes de l’NT 22/1 Ap Bp, en faciliten el transport i emmagatzematge, a el temps que permeten l’ús en llocs amb poc espai o molt freqüentats. Aquest versàtil equip incorpora un filtre plegat pla que estalvia espai i una funció de desconnexió electrònica de l’aigua. El disseny pla especial de l’capçal de l’equip permet, a més, col·locar sobre ell eines o fins i tot caixes.

TOT TIPUS DE MAQUINÀRIA DE NETEJA

Si necessiteu informació de maquinària de neteja professional, que no apareix en aquesta pàgina, contacteu amb nosaltres. Us preparem un pressupost segons les vostres necessitats.
PROFESSIONAL

Web del fabricant

Back To Top