Segadora De Tall Vertical Peruzzo PANTHER

Segadora de tall vertical Peruzzo PANTHER

Potència necessaria

La segadora Peruzzo PANTHER necessita ser muntada a un tractor amb una potència de 30 a 50 CV, com a mínim, per garantitzar el seu correcte funcionament.

Grans possibilitats

Segadora / Verticut de martells pensada per tallar la gespa i herba, realitzar tall vertical (verticut) i recollir al mateix temps. Tot per aconseguir un aspecte i una regeneració de la gespa perfecta.

Treball òptim

El model Peruzzo PANTHER ha estat dissenyat per deixar el terreny en òptimes condicions així com permetre una sana regeneració de l’herba. Rodes opcionals per a millorar-ne el transport.

Versatilitat

La Panther té l’acció de tall vertical i recollida simuntània i pot descarregar els retalls directament sobre el sòl per mitjà d’un sistema hidràulic. Dissenyada per ser usada conjuntament amb els martells verticals per al tall i escarificació simultania, s’aprecia una bona regeneració i aparença de la gespa.

Una segadora de tall vertical (verticut) pensada per grans extensions i per segar entre les línies de ceps a la vinya (intercep).

Fotografies de la segadora Peruzzo Panther entregada per Motor Albet al client, connectada ja al tractor i treballant a la vinya:

Back To Top