STIHL Connect

STIHL Connect

Benvingut al món de STIHL CONNECTED

Stihl Connected és una solució digital desenvolupada per a la gestió eficient de les flotes de màquines que permet als usuaris professionals en municipis, empreses de jardineria o manteniments forestals, administrar les màquines i les tasques digitalment.

Un sensor registra les hores de funcionament de la màquina i les transmet via telèfon intel·ligent o tauleta al núvol de Stihl.

Els usuaris reben mitjançant el portal Stihl connect pro una visió general detallada de l'estat de les seves màquines i les dades rellevants, com ara el tipus i durada de la feina o el proper control de manteniment.

Stihl connect pro és el primer pas cap a la gestió de flotes digitals. La connexió dels vostres productes STIHL us proporcionarà una visió global i constant de tota la maquinària utilitzada, així com el seu nivell de manteniment i disponibilitat.

Podeu utilitzar aquesta aplicació per assegurar-vos que les vostres eines estan preparades per a les necessitats diàries: minimitzeu el temps d’aturada de la maquinària i assegureu-vos que es troben en bon estat de manteniment i que estan preparades per a les tasques a realitzar.

Back To Top