3a Fira Mercat Vins Rebels a Vilafranca del Penedès

Què és la Fira Mercat Vins Rebels?

“La tercera edició de la fira mercat Vins Rebels se celebrarà el 18 i 19 de juny al pavelló firal de Vilafranca i comptarà amb la participació de més d’una vintena de cellers que elaboren vins naturals tant del Penedès com d’altres punts del territori.

L’objectiu de la mostra és donar a conèixer els vins fets amb la mínima intervenció i, evidentment, ecològics. Per aconseguir-ho els visitants hauran d’adquirir un tiquet de 15 euros amb el qual es podrà accedir a la mostra i tastar tots els vins de la mostra. “Volem que la gent provi el vi i es decideixi a comprar una ampolla o una caixa del que més li agradi”. I és que, durant els dos dies de fira els cellers oferiran un 20% de descompte respecte als preus que venen els vins i escumosos a la botiga. A més, i també com a novetat, per promoure la venda, els 500 primers visitants rebran dos vals d’un euro i un descompte d’un euro per la compra d’ampolles.[…]

La fira Vins Rebels l’organitza el viticultor i elaborador Ton Rimbau (celler Porcellànic).[…]”

Text: La Fura (anar a la notícia completa)

Aquest proper cap de setmana, Motor Albet participarà en la 3a. Fira Mercat de Vins Rebels a Vilafranca del Penedès.

Lloc: Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Dies: 18 i 19 de juny 2022
Horari: de 12 a 20 hores

Evidentment, el producte per excel·lència de Vins Rebels, és el vi natural i ecològic, que podreu tastar i comprar, de la mà de més de cinquanta cellers. Nosaltres us hi mostrarem el tractor amb motor elèctric Farmtrac i d’altres solucions de poda i per a l’agricultura, pensades per a un món cada dia més sostenible.

Imatge portada: @firavinsrebels

Fira Mercat Vins Rebels 2022 Vilafranca

tractor elèctric farmtrac

El nou tractor elèctric amb funcionament a bateria FARMTRAC FT, és molt còmode i manejable. Posseeix motor de gran potència, alta capacitat hidràulica i enginyeria d’alta qualitat que permeten realitzar tot tipus de tasques.

Òptima ergonomia per a l’operador, amb palanques de selecció de marxa i aixecament hidràulic laterals. Transmissió mecànica amb control lateral, direcció hidrostàtica, presa de força central/posterior de 540 rpm per a utilitzar eines per al tractor.

Contacteu amb nosaltres per més informació.

Back To Top